Belcentrale bij Jan Mulder Concern Financieringsmaatschappij

Willem in Obdam

Jan Mulder Concern Financieringsmaatschappij B.V. is opgericht op 27 december 1985 in Obdam, een plaats vlakbij Heerhugowaard. Het bedrijf doet onder andere aan het beleggen van vermogen in onroerende zaken, effecten en schuldvorderingen. Onze monteur Willem ging langs om het alarm te digitaliseren.

Jan Mulder Concern Financieringsmaatschappij B.V.

Belcentrale Security bij Willem Pluimveeverwerkende

Willem op bezoek

H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. levert onder andere filet, dijenvlees, vleugels, poten, kiprolletjes en gerookte kipfilet. Het bedrijf heeft een wekelijkse productie van 150 ton verse en ingevroren producten. Er zijn 40 werknemers aan het werk om de klanten te voorzien van kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. Onze monteur Willem ging langs om een alarm te digitaliseren.

H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V.

Belcentrale Security bij Bloemenhuis Max

Willem op bezoek

Bij Bloemenhuis Max vindt u een groot assortiment aan snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. U kunt altijd terecht voor boeketten en bloemstukken. Daarnaast is het team van Bloemenhuis Mac ook gespecialiseerd in het maken van onder andere bruidswerk en rouwbloemwerk. Monteur Willem ging langs om het alarm te digitaliseren en om een beveiligingscamera op te hangen.

Bloemenhuis Max

Belcentrale bij Welleman B.V.

Dimitri in Middelharnis

In het Zuid-Hollandse dorp Middelharnis kunt u informatie inwinnen over de belasting. Bij Welleman B.V. kunt u belastingconsulenten vinden die u graag verder op weg helpen. Onze monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren en om een gloednieuwe 4G modem te installeren.

Welleman B.V.

De Stoof Meubelspuiterij

Willem in Heerhugowaard

Zijn uw meubels beschadigd? Of laat uw interieur gebruikssporen zien maar u bent nog steeds tevreden met uw meubels? Laat uw meubels, keuken of woonelementen weer omtoveren door Meubel en Interieur Spuiterij de Stoof in Heerhugowaard. U kunt nog jaren genieten van uw meubels. Geen klus is te groot of te klein. De Stoof staat voor kwaliteit, onze vakkundigheid en expertise. Onze monteur Willem ging op bezoek.

De Stoof Meubelspuiterij

Belcentrale Security bij Bruna Vredenbregt

Dimitri op bezoek

Bruna, de marktleider op gebied van boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, heeft ook een vestiging in Nuenen. Bruna Vredenbregt is gevestigd aan de Parkstraat en kreeg onlangs een bezoekje van onze monteur Dimitri. Hij heeft het alarm gedigitaliseerd waardoor Bruna Vredenbregt beschermd is tegen ongewenste bezoekers.

Bruna Vredenbregt

Belcentrale Security bij Snackpoint Wolvega

Willem in Wolvega

Dé plek voor meer dan een lekkere snack, Snackpoint De Passage is een begrip in Wolvega en omstreken. Heerlijke broodjes, een breed assortiment aan snacks en diverse plates kunt u onder andere halen bij de cafetaria. Onze monteur Willem ging naar Friesland om een alarm te digitaliseren.

Snackpoint Wolvega

Hubo Lichtenvoorde

Hubo Lichtenvoorde is een bouwmarkt in provincie Gelderland. De eigenaren Anke en Dirk-Jan Pothoven doen hun best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Hubo Lichtenvoorde levert maatwerk, een goede service en geeft graag advies. Onze monteur Willem kwam langs om onder andere een toekomstbestendig alarm te installeren. Dit zorgt ervoor dat het bedrijfspand ook na 1 september 2019 beveiligd is tegen ongewenste bezoekers.

Hubo Lichtenvoorde

Monteur Dimitri op bezoek

Onze monteurs zijn altijd onderweg en komen overal in Nederland. Gisteren ging onze monteur Dimitri op pad naar een plaats in Gelderland: Barneveld. Cafetaria - lunchroom Arico was zijn bestemming. Hij ging langs om een nieuw alarm te installeren en ging weer terug met een goed gevulde maag. De eigenaar van Arico had namelijk als verrassing een heerlijke lunch klaargemaakt voor Dimitri.

Cafetaria-lunchroom Arico

Jamin Spijkenisse

Eerder dit jaar heeft onze Security - monteur deze kleurrijke Jamin Spijkenisse voorzien van een nieuwe alarminstallatie. Knap werk!

Jamin Spijkenisse

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Contact